Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Informatie Dijkverzwaring

Februari 2019 is het Integraal Ruimtelijk Plan (IRP) vastgesteld. Het IRP vormt het kader voor de verdere uitwerking en ontwerp van de dijkversterking in Durgerdam. De afgelopen maanden zijn hier verschillende stappen in gezet en binnenkort volgt een terugkoppeling door HNNK van de bevindingen en verdiepende onderzoeken die hebben plaatsgevonden.

Voor degene die geïnteresseerd zijn in het IRP en andere documenten die ten grondslag liggen aan het proces kunnen via de website http://www.hhnk.nl/durgerdam alle documenten vinden die tot nu toe zijn geproduceerd.

Heeft u vragen, zorgen of opmerkingen dan kunt u terecht bij de leden van Ons Durgerdam of kunt u direct contact opnemen met de HHNK omgevingsmanager van Durgerdam; Wineke Straatsma. Zij is bereikbaar via 06-20879350.