Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Landelijk Noord krijgt glasvezel

Glasvezel in Landelijk Noord is hard nodig. Het is niet alleen beter voor het ondernemersklimaat en de werkgelegenheid, ook zorgt het ervoor dat u klaar bent voor alle digitale ontwikkelingen op het gebied van werken, wonen, studeren, veiligheid en zorg op afstand.

De campagne in Landelijk Noord is in volle gang. In samenwerking met de werkgroep internet van de Centrale Dorpenraad informeren wij alle bewoners en ondernemers over de mogelijkheden van glasvezel. Samen op weg naar glasvezel. Bekijk onze video waarom glasvezel een toekomstbestendige oplossing is en welke voordelen glasvezel u biedt. Inmiddels is het benodigd aantal inschrijvingen van 40% al gehaald, dus het project gaat door! GlasDraad gaat iedereen die zich voor 18 maart 2019 inschrijft aansluiten op het glasvezelnetwerk.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *