Vriendenconcert Waterlandse Harmonie – 22 november

Vriendenconcert van Waterlandse Harmonie

Na alle spannende concerten met operasolisten, Jeroen Zijlstra in de loods en onze eigen muziektheaterproductie “Het water stijgt” in Ransdorp speelt de Waterlandse Harmonie nu een feel good vriendenconcert op uitnodiging van de SVPO in de kerk in Durgerdam. De Harmonie presenteert een verrassingsprogramma met solo’s door de orkestleden.

Starring, niet in de laatste plaats jong Durgerdammers Djoeke Decossaux, op klarinet in een stuk van Morricone: Cinema Paradiso en Gijs van Ruijven op trompet, samen met Luka Burger op hoorn in een traditionele klezmer, Sound of Safed.

Verder o.a. Martine Vink die op de hobo een mooi stuk van Bellini speelt, en Bert den Hartog op klarinet met een stuk dat nog door oud – dirigent Wijb Schoon is geschreven. Janneke Burger speelt een lekkere ragtime en Wilner Leijgraaff speelt een solo op een instrument dat hij nog nooit eerder had gezien “de Typewriter” van Lee Roy Anderson.

Komt allen kijken en luisteren, dit wordt spannend! Natuurlijk zijn er lekkere hapjes en drankjes en ook de traditionele tombola ontbreekt niet. Aanvang 19.30 uur in de dorpskerk in Durgerdam, toegang is gratis voor vrienden. Nog geen vriend? Wordt het ter plekke, of doe anderszins een donatie voor onze instrumentenactie.
Meer info bij Gerrie Burger 06-25022307