Botkoppen-10

Annemarie Oster en Pieter Nieuwint in de kerk van Durgerdam

De Botkoppenkring presenteert een kleinkunstprogramma in de kerk van Durgerdam

Twee bijzondere gasten komen optreden: Annemarie Oster en Pieter Nieuwint. Met een liedjesprogramma over lief, leed, leut en (on)lust!

Botkoppen-10b


WAAR: De kerk van Durgerdam / Kerkepad 7, Durgerdam
WANNEER: Zondag 22 oktober
AANVANG: 16:00 uur
ENTREE: 7,50 euro


Het programma duurt een uur. Na afloop gezellig borrelen


Na haar theateravontuur Tandem, waarmee ze samen met Liesbeth List met zang, dans en columns door het land toerde, treedt Annemarie Oster nu op met muzikant en componist Pieter Nieuwint. Een programma over lief, leed, leut en (on)lust, over de eerste kus, de laatste loodjes en over toneelspelende ouders.
Nu eens vertelt Annemarie – in een vorig leven cabaretière/actrice, tegenwoordig schrijfster/columniste – een van haar tragi-komische verhalen, dan weer speelt en zingt Pieter –zanger / pianist / componist / tekstschrijver – het hoogste, eigen lied.
Zij brengt een aantal zelfgeschreven liedjes ten gehore, laat zich inspireren door bekende zangeressen en af en toe barst het tweetal uit in een duet.


De Botkoppenkring is verheugd en trots dat Annemarie en Pieter dit programma in Durgerdam willen spelen, ten behoeve van het behoud van de Dorpskerk voor Durgerdam en de omliggende dorpen.