Kunstgrasveld2

Uitnodiging Opening kunstgrasveld DRC

18 november om 16.00 uur

Demonstratiewedstrijd DRC D1 – AJAX E1
Aftrap door KNVB-voorzitter Michael van Praag

 
Op maandag 2 november is het splinternieuwe kunstgrasveld bij DRC in gebruik genomen. De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om dit kunststukje voor elkaar te krijgen. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en we beseffen ons ook dat dat soms tot de nodige overlast heeft geleid.

Om de periode van bouw definitief af te sluiten, een aantal sleutelfiguren te bedanken en stil te staan bij dit heugelijke feit willen we samen met jullie op woensdagmiddag 18 november het nieuwe hoofdveld officieel openen.

Om stipt 16.00 uur zal Michael van Praag (voorzitter van de KNVB) de aftrap verrichten van een speciale wedstrijd tussen de D1-pupillen van DRC en de Onder 11-selectie van het grote AJAX.

In het bijzijn van de verantwoordelijke wethouders, ere-leden van DRC en hopelijk zoveel mogelijk in DRC-tenue gestoken leden (jong, oud, man, vrouw) hopen we onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd te bekijken. Na de wedstrijd worden de trainingen gewoon hervat.

We hopen jullie woensdagmiddag 18 november in grote getale te mogen verwelkomen om samen deze nieuwe stap in onze bijna 85-jarige clubgeschiedenis te vieren.

Kunstgrasveld-Vogelvlucht