Ode_aan_het_water-Beeld2

Locatietheater in Durgerdam

Het is augustus 2015, vier maanden voordat de dijken van Waterland 100 jaar geleden doorbraken. De voorstelling Ode aan het Water gaat over Waterland, de schoonheid en dreiging van het water. Muzikanten, dansers, theatermakers en buurtbewoners uit Landelijk Noord en Amsterdam Noord vullen ieder een eigen deel in en hebben zich daarbij door elkaar laten inspireren.

Buiten op verschillende locaties in Durgerdam vinden voorstellingen plaats van o.a. muzikant/videomaker Chris Bernhart (Meneer van Puffelen), Dance Studio Carmen, Toneelvereniging Ransdorp en luchtacrobaat Anna Gehlin. In het kerkje wordt het publiek meegevoerd op de stroming van het water door de band ‘De Overkant’ van Jan Schindler m.m.v. Salsa Club Amsterdam Noord en het koor ‘De Waterlanders’ o.l.v. Elly Machtel.

Kaartverkoop
Try-out – Donderdagavond 27 augustus €10- per stuk.
Vrijdag- en zaterdagavond 28 en 29 augustus €15,- per stuk.
De voorstelling duurt ongeveer 2,5 uur.
Bestellen van kaarten kan door een email te sturen naar odeaanhetwater@outlook.com o.v.v. Ode, datum, uw naam en aantal kaarten.

Ode aan het Water wordt georganiseerd door Tine Driessen, Nancy Ettes, Mariëtte Groeneveld en Marjolein Klaassen. Professionals, amateurs en buurtgenoten werken vrijwillig mee aan dit project. Ode aan het Water sluit aan bij de initiatieven van de ‘Waterlandse Vloed’.

Ode_aan_het_water-Beeld1